Kolejny pacjent z lekami przyczynowymi opłaconymi przez Fundację Oddech Życia

Kolejnemu podopiecznemu Fundacji Oddech Życia opłaciliśmy zakup leków przyczynowych. Leki już dotarły do Dawida ❤ Fundusze na pierwsze opakowania udało się uzbierać dzięki wielkiemu zaangażowaniu darczyńców, rodziny i przyjaciół Dawida.

To nie koniec walki o leki przyczynowe dla Dawida. Ciągle zbieramy pieniądze na kolejne opakowania. Dawid musi przyjmować leki przez całe życie. Tylko w ten sposób zatrzyma postęp choroby – mukowiscydozy.

Pieniądze zbieramy na platformie Siepomaga: https://www.siepomaga.pl/dawid-jurga

Wiadomość od mamy Dawida: “Najlepszy #teamDawida dzisiaj rano o godz. 7:00 dojechały do nas wymarzone leki ❤❤ Te opakowania to 28-dniowa kuracja, wiec nie zwalniamy tempa i jeszcze bardziej musimy się postarać ze zbiórką, by nie przerwać podawania leku. Ten lek Dawid musi zażywać do końca życia, a cena jest ogromna.

Jesteśmy bardzo szczęśliwi😃😃Dawid po raz pierwszy wstał rano z łóżka zadowolony😃Widać, że się stresował przed zażyciem pierwszej dawki, ale jak to mówią do odważnych świat należy.

Kochani darczyńcy to dzięki Waszemu zaangażowaniu i wsparciu tak wielu osób mieliśmy środki na zakup pierwszych dwóch opakowań leku. ❤ ❤ ❤ Brak nam słów by opisać naszą wdzięczność, ale w skali od 1-10 to jest to 100 ❤ ❤

Dziękujemy, że jesteście z nami ❤ ❤ ❤
Dawid jest bardzo wdzięczny ❤ ❤ ❤” Pokaż mniej